HRVATSKA SE VALJA OD SMIJEHA: Pogledajte URNEBESNO izlaganje ministra Grlića Radmana u Saboru - "SAD su globalni STJEGONOŠA u borbi protiv ANTITERORIZMA" (VIDEO)

Danas je u Zagrebu počela sjednica Hrvatskog sabora prvi put nakon jednomjesečne pauze i trajat će najmanje sedam sedmica. Jedan od prisutnih bio je i ministar vanjskih i evropskih poslova Republike Hrvatske Gordan Grlić Radman, koji je odgovarao na pitanja saborskih zastupnika.

  • Zabava

  • 19. Jan. 2021  20. Jan. 2021

  • 1

U tom kontekstu govorio je i o očekivanjima od preuzimanja vlasti novoizabranog američkog predsjednika Joea Bidena, i tu su za Grlić-Radmana nastali problemi.

U njegovom nezgrapnom, zbunjujućem odgovoru potkrali su se gafovi koji su izazvali lavinu reakcija na Twitteru.

Kako je to izgledalo, pogledajte ovdje:

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...