DA LI TO POČINJE NOVI "RAT" BARCELONE I REALA: U fokusu je jedan od najtraženijih fudbalera današnjice

A on se zove David Alaba.

  • Sport

  • 20. Jan. 2021  20. Jan. 2021

  • 0

Čini se kako će zvijezda ovog prijelaznog roka biti David Alaba, koji pregovara s brojnim evropskim klubovima nakon što nije uspio dogovoriti nastavak saradnje sa minhenskim Bayernom, prenose Sportske.ba.

Prije nekoliko dana, španska "Marca" pisala je kako je Alaba sve dogovorio s Realom, ali sada se pojavila i druga strana priče.

Njemački "Sky" donosi priču kako se u cijeli posao umiješala i Barcelona te da slijedi pravi rat između dva najveća španska kluba oko toga ko će dovesti u svoje redove austrijskog reprezentativca.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...