SAOPĆENJE AMBASADE SAD-a U BiH: "Kamala Harris razbit će sve barijere, bit će..."

Ambasada SAD-a u BiH oglasila se na Facebooku povodom današnje inauguracije Joea Bidena, ali i potpredsjednice Kamale Harris.

  • Društvo

  • 20. Jan. 2021  20. Jan. 2021

  • 0

- Danas, kada bude inaugurirana u potpredsjednicu SAD-a, Kamala Devi Harris, senatorica koja je zastupala Kaliforniju u američkom Kongresu od 2017., razbit će sve barijere.

Bit će prva žena - i prva osoba afričkih, jamajkanskih i južnoazijskih korijena - koja će zauzeti taj položaj.

"Iako sam možda prva žena u ovom uredu, neću biti posljednja - jer svaka djevojčica koja večeras gleda, vidi da je Amerika zemlja mogućnosti", izjavila je Harris 7. novembra 2020. - saopćeno je iz Ambasade.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...