„DODIRIVALA ME PREKO GAĆICA…“: Poznata hrvatska glumica prijavila profesoricu za seksualno zlostavljanje…

Ovo je priča o profesorici u pedesetima koja sebi, valjda zato što je žena, daje za pravo da ode predaleko. 

  • Kultura

  • 21. Jan. 2021  21. Jan. 2021

  • 0

Glumica Ines Bojanić (45), članica Satiričkog kazališta Kerempuh, potvrdila je kako je u svjedočanstvu kolegice na Facebook stranici #nisamtražila prepoznala vlastito iskustvo iz vremena studija na Akademiji dramske umjetnosti te da je podnijela prijavu radnoj skupini na toj instituciji, koju je za zaštitu žrtava osnovala dekanesa Franka Perković-Gamulin.

To je zasad sve što je zvijezda TV serijala "Obični ljudi" i "Ljubav u zaleđu" spremna iznijeti u javnost, a anonimno svjedočanstvo njezine kolegice prenosimo u cijelosti. 

Ovo je priča o profesorici u pedesetima koja sebi, valjda zato što je žena, daje za pravo da ode predaleko. 

"Na drugoj godini akademije ta profesorica zvala je mene i još nekoliko kolega da radimo predstavu koju će ona režirati. Ja sam imala 19 godina i trebala sam glumiti majku u 30-ima. Nekoliko se muškaraca, starijih i mlađih izmijenilo za ulogu mog supruga. Trebali smo raditi scenu seksa, koja izvorno i nije napisana baš kao scena seksa. Ja i kolega smo krenuli u improvizaciju da bi nas ona zaustavila i rekla kako ona ne voli kad se seks "fingira" na sceni. Ja sam na to odgovorila kako ni za koje novce ne bih pristala na to da "ne fingiram" seks na pozornici, na što mi je ona odgovorila da je iznenađena i da nije očekivala od mene da sam tako zatvorena. E onda je došla demonstrirati na meni, ja pritom stojim u njezinom privatnom negližeu koji služi kao kostim i ona doslovno svojim prstima dodiruje moj spolni organ preko gaćica. Ja sam bila paralizirana i samo sam pogledom signalizirala kolegama da mi nije ugodno", napisala je anonimna glumica. 

"Kad na probi ne bi bilo mog partnera, tražila bi od kolege koji mi glumi sina, da sa mnom odigra scene seksa i da se natežemo tamo samo da bi ona mogla gledati, druge svrhe nije bilo, jer nikad ne bismo na isti način ponovili scenu kad bi došao pravi partner.

Na prvoj čitaćoj probi s još jednim novim gumcem predviđenim za ulogu mog muža, a taj je imao skoro 50 godina, tražila je da odmah, bez da smo se malo bolje upoznali, ulazimo u neki ozbiljan flert koji meni nimalo nije bio ugodan. I to nije krivica glumca, on se trudio biti OK prema meni. I sad mi je ta priča toliko suluda da ne znam uopće kako da se odnosim prema tome. Inače, ta profesorica voli eksperimentirati s raznim čudnim vježbama koje ne zna voditi, a predstavlja se kao feministkinja, štoviše vodila je i kolegij o feminizmu."

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...