SVOJIM OUTFITOM OSTAVILA JE SVE BEZ DAHA NA INAUGURACIJI: Jennifer Lopez željela je samo najbolje...

Za nastup koji će obilježiti njezinu karijeru, Jennifer Lopez željela je samo najbolje te je nosila dizajn modne kuće "Chanel" iz posljednje kolekcije Karla Lagerfelda za jesen/zimu 2019.

  • Žena

  • 21. Jan. 2021  21. Jan. 2021

  • 0

Jennifer Lopez pjevala je na inauguraciji novog američkog predsjednika Joea Bidena i potpredsjednice Kamale Harris. Osim nastupa za historiju na kojem je izvela "This Land Is Your Land" i "America the Beautiful", zapamćen će ostati i outfit koji je pop diva izabrala za ovaj važan trenutak kojim počinje novo poglavlje u američkoj historiji.

Za nastup koji će obilježiti njezinu karijeru, Jennifer Lopez željela je samo najbolje te je nosila dizajn modne kuće "Chanel" iz posljednje kolekcije Karla Lagerfelda za jesen/zimu 2019, piše Zadovoljna.hr.

Latino diva i za inauguraciju ostala je vjerna svom modnom stilu te je odjenula bijele hlače i košulju izrađene od materijala luksuznog, sedefastog sjaja.

Hlače šireg kroja koje lijepo padaju, J. Lo je kombinirala s košuljom širokih rukava u "piratskom" stilu.

Gore je nosila bijeli kaput od mekanog materijala nalik tvidu, a još malo luksuza dodala je remenom s prepoznatljivim "Chanel" potpisom.

Svečani outfit Jennifer je obogatila većom količinom isto tako luksuznog i blještavog nakita.

Jennifer Lopez na inauguraciji Joea BidenaJennifer Lopez na inauguraciji Joea Bidena (Foto: AFP)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...