KĆERKA MILORADA DODIKA UPUTILA SKANDALOZNU PORUKU: “Stranci i muslimani prekrajaju nam..."

Gorica Dodik, kćerka predsjedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika, na Twitteru je objavila skandalozan i sramotan status.

  • Vijesti

  • 21. Jan. 2021  22. Jan. 2021

  • 20

– Stranci u BiH zajedno sa muslimanima prekrajaju nam istoriju, uništavaju tradiciju, obezvrijeđuju vjeru, podmeću njihove vrijednosti pod normalno, izazivaju ratove, raspiruju mržnju. A ovi izdajnici iz SDS-a i PDP-a im to sve sprovode u djelo – napisala je Gorica.

Njena objava izazvala je mnoštvo reakcija. A Gorica se nije tu zaustavila.

Nastavila je pisati kako njen otac Milorad “nikada nije bio pobornik rata, kao mlad je ušao u politiku i vjerovao je da se stvari mogu riješavati na drugi način”.

– Kada se kroz godine uvjerio kako stvari stoje i šta je istina promijenio je mišljenje i sada je jedan od onih koji najviše sebe daju u očuvanju Republike Srpske i poštivanju svih onih koji su je stvarali. Mene lično ne možete ni uvrijediti ni omalovažiti sa tim što mi šaljete, tada je vjerovao i isto kao što danas srčano brani svoje stavove, radio je to i tada. Kao što kažu samo se budale i kamen ne mijenjaju. I branit ću ga i iznositi sve što znam da je istina, to mi niko ne može zabraniti – napisala je Gorica Dodik u nekoliko odvojenih objava.

Komentari - Ukupno 20

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...