ZGODNA GLUMICA OTKRILA SVE: Nećakinja slavne teniserke tri godine je u vezi s velikom zvijezdom Juventusa, a sada priznaje da voli i - žene

Dvadesetčetverogodišnja Oriana u vezi je s Dybalom, a u Argentini je poznata kao pop i filmska zvijezda, dok je na društvenim mrežama prati 5,5 miliona ljudi.

  • Sex i grad

  • 22. Jan. 2021  22. Jan. 2021

  • 0

Oriana Sabatini, nećakinja nekada lijepe i slavne teniserke iz osamdeseteih Gabriele Sabatini, ne krije da, pored Paula Dybale, voli i - djevojke.

"Ako trebam da stavim etiketu na sebe - da, mislim da sam biseksualac!", kazala je Oriana, otkrivši tako da, pored muškaraca, voli da vodi ljubav i sa pripadnicama ljepšeg spola.

A što se tiče njene ljubavi sa zvijezdom Juventusa, već tri godine su zajedno i uživaju zajedno u stanu u centru Torina. Par se upoznao 2017. godine u Buenos Airesu zahvaljujući koncertu Ariane Grande.

Kako piše "Monitor", Oriana je bila plesačica u najavi Arianinog nastupa, a Dybala je bio oduševljen njenom ljepotom, pronašao je njen broj mobitela i odmah je pozvao na piće.

Zanimljivo je da ona nije imala pojma o nogometu pa je svoje roditelje upitala da li znaju ko je Paulo Dybala, koji ju je pozvao da se vide. Roditelji su prasnuli u smijeh pa joj objasnili da je simpatični mladić zvijezda argentinske nogometne reprezentacije i da igra za slavni Juventus u Italiji.

Što se tiče priznanja ljepotice o svojoj bipolarnoj seksualnoj orijentaciji, prema italijanskim medijima, Argentinci o njoj pričaju od 2017. Tada je Oriana objavila singl "Ostani ili trči", ljubeći se i grleći bez prestanka sa manekenkom Soledad Alonso.

"Nema ništa bolje u životu od osjećaja slobode!", izjavila je Oriana tada na pitanje da li je ipak osoba koja voli i muškarce i žene.

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...