DODIKOV PRAVI PUT: "BiH je opredijeljena za evropski put, nadamo se kandidatskom statusu" (VIDEO)

“U prošloj godini javili su se stavovi koji govore da treba da napravimo cjelovit plan za provođenje 14 prioriteta iz Mišljenja Evropske komisije.”

  • Politika

  • 22. Jan. 2021  23. Jan. 2021

  • 0

"Nesporno da je Bosna i Hercegovina opredijeljena za evropski put", izjavio je predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik, te dodao kako očekuje da će naša zemlja uspjeti da dobije kandidatski status.

“U prošloj godini javili su se stavovi koji govore da treba da napravimo cjelovit plan za provođenje 14 prioriteta iz Mišljenja Evropske komisije”, rekao je Dodik nakon sastanka sa ambasadorima EU.

On je istakao da je na sastanku dogovoreno da se okupe svi odgovorni ljude u BiH, te da da ambasadorima jos jednom pređu sve prioritete.

(BHRT)     

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...