ŠTO HITNIJE I BEZ ODGAĐANJA: Recep Tayyip Erdogan pozvao članove Predsjedništva BiH da dođu u hitnu posjetu Turskoj, a razlog je...

Predsjednik Republike Turske Recep Tayyip Erdogan uputio je poziv članovima Predsjedništva Bosne i Hercegovine da doputuju u zvaničnu posjetu toj državi.

  • Vijesti

  • 22. Jan. 2021  23. Jan. 2021

  • 20

Erdogan je uz poziv istaknuo da su odnosi između Turske i BiH, sa dubokim korijenima u historiji i bratskim vezama, a uz doprinos i članova Predsjedništva BiH, osnažili i napredovali na svim poljima.

– Motiviran željom da doprinesem daljem jačanju odnosa između naših zemalja, rado bih sve članove Predsjedništva BiH ugostio što je prije moguće u Turskoj kako bismo razgovarali o aktuelnim bilateralnim i regionalnim temama – navodi se u Erdoganovom pozivu.

U dopisu je predsjednik Republike Turske poželio sreću, dobro zdravlje i blagostanje, kako je kazao, prijateljskom i bratskom narodu BiH – prenosi Faktor.

Komentari - Ukupno 20

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...