POZNATI GLUMAC OGOLIO SVE DO KRAJA: „Mira Furlan je jedna od brojnih mrlja na savjesti Hrvatske. Ispada da je u Hrvatskoj bolje biti mrtav“

Vijest o smrti legendarne glumice Mire Furlan potresla je cijelu regiju, a na Facebooku se oglasio i direktor "Planet Arta", glumac Marko Torjanac (53).

  • Kultura

  • 23. Jan. 2021  23. Jan. 2021

  • 1

- Mira Furlan je jedna od brojnih mrlja na savjesti Hrvatske. I pokazatelj kako prolaze oni koji misle drukčije. Ili, bolje rečeno, oni koji uopće misle. Sad će krenuti ispiranje te šutljive, anestezirane savjesti - napisao je.

- Sad možemo očekivati i nagrade za životno djelo. Uglavnom, ispada da je u Hrvatskoj svakako bolje biti mrtav nego živ. Počivala u miru! - dodao je.

24sata

Foto: Facebook

Slavna glumica je već duže vrijeme bolovala od virusa Zapadnog Nila koji joj je prenio zaraženi komarac.

Zbog teške bolesti, posljednjih nekoliko mjeseci provela je u teškom stanju boreći se za život. Iako joj je u bolnici u SAD-u pružena najbolja moguća ljekarska njega, bolest je bila jača.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...