ŠOKANTNA NASLOVNICA UGLEDNOG ITALIJANSKOG LISTA: Roma tjera Edina Džeku!

Ugledni "Corriere dello Sport", medij inače sklon Romi, u današnjem printanom izdanju donosi pomalo nevjerovatnu priču - "Vučica" se sprema da otjera Džeku!

  • Sport

  • 23. Jan. 2021  23. Jan. 2021

  • 0

Udarna vijest na naslovnici rimskog lista je "Fonseca izbacio Džeku", a u objašnjenju se navodi da je Edin izostavljen iz tima zbog svađe.

Saigrači rimske "Vučice" stali su na stranu svog kapitena, dok portugalski trener ima podršku klupskog rukovodstva pa bi konačan epilog svega mogao zavisiti od ishoda današnjeg meča.

Džeko je igrao protiv Spezije, ali njegova reakcija kada se pitao ko je njegov tim je izazvala dosta reakcija.

Sve je kulminiralo u četvrtak, kada Roma nije uopšte trenirala ujutro, već je Dijamant, zajedno sa Lorenzom Pellegrinijem, imao dugački razgovor s Fonsecom.

"Moj odnos s Džekom? Nemam ništa na to reći. Sutra ne može igrati, ja se trebam koncentrisati na utakmicu", kazao je Fonseca na jučerašnjoj pressici. Ali, ko će povjerovati u iznenadnu povredu s obzirom na odlično zdravstveno stanje iskusnog Sarajlije?!

Neki italijanski mediji već nagađaju da će, u slučaju Fonsecinog ostanka, Džeko na transfer-listu. U igri je, navodno, ponovo Juventus.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...