JASNA PORUKA GROBARIMA BH. FUDBALA: Najvatreniji navijači "Zmajeva" pokrenuli peticiju za smjenu novog selektora, traže...

Bugarin Ivaylo Petev izabran je za novog selektora fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, gdje je naišao na veliko negodovanje igrača, navijača, javnosti i svih koji podržavaju reprezentaciju naše zemlje. 

  • Sport

  • 23. Jan. 2021  23. Jan. 2021

  • 0

"Ljuti Krajišnici", vatreni navijači "Zmajeva", napravili su peticiju za smjenu selektora koji bi tako mogao napustiti još jedan posao bez odigrane utakmice. 

Podsjetimo, svojevremeno su navijači Levskog skinuli njegov dres na službenom predstavljanju za novog trenera i tako spriječili mogućnost da on bude novi trener njihovog tima.

- Ovom peticijom želimo skrenuti pažnju na nezadovoljstvo navijača nogometne reprezentacije BiH:

- načinom biranja i izglašavanja trenera A-selekcije;

- mješanjem političkih struktura u savez;

- niskim koeficijentom nogometne stručnosti i iskustva među članovima Izvršnog odbora - navodi se u njihovoj objavi na društvenim mrežama.

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...