PLJUŠTE REAKCIJE NA IZETBEGOVIĆEVU IZJAVU; OGLASILA SE I SVETLANA CENIĆ: "Dajte mi recite, GDE JE TA REČENICA ili gledam pogrešan klip"

Profesorica Svetlana Cenić aktivna je na društvenim mrežama.

  • Mini market

  • 23. Jan. 2021  23. Jan. 2021

  • 14

Nakon gostovanja predsjednika SDA Bakira Izetbegovića u "Dnevniku D" Federalne televizije, u kojem je govorio o Miloradu Dodiku i biračima koji ga podržavaju, uslijedile su burne reakcije.

Svetlana Cenić aludirala je da je ova izjava loše interpretirana.

“Ja preslušala bar pet puta. Nisam našla tu rečenicu da su Srbi loš narod, a jesam da govori o Dodiku i glasačima koji podržavaju njegovu retoriku. Uostalom, mnogo glasača podržava i Izetbegovićevu retoriku i poteze. Dajte mi recite gde je ta rečenica ili gledam pogrešan klip”, napisala je Cenić na Twitteru.

Cenić se ubrzo oglasila još jednom objavom na Twitteru.

"Lepo napišem da mi se nađe ta rečenica, a ne da mi se slobodno interpretira ili tumači šta je novinarka ustvari pitala. Stižu etikete. Blok, jer mi ne trebaju partijski tumači i Srbende. Nisam fan ni ovih ni onih, a moje srpstvo ne dozvoljavam nikome da tumači."

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...