REVOLVERAŠKI OBRAČUN U DOBOJU: Mićo Miladinović hicima iz pištolja teško ranio Bojana Bjeloševića

Dobojskoj policiji danas je prijavljeno da je u ugostiteljskom objektu u sklopu benzinske pumpe “Nešković” u ulici Nikole Pašića u Doboju došlo do fizičkog obračuna, najvjerovatnije dvije osobe.

  • Hronika

  • 23. Jan. 2021  23. Jan. 2021

  • 0

Pucnjavi su prethodili svađa i fizičko naguravanje u ugostiteljskom objektu u sklopu benzinske pumpe "Nešković" u ulici Nikole Pašića u Doboju. 

– Nakon svađe, Miladinović je ranio iz pištolja Bjeloševića – pišu lokalni mediji.

Portparol PU Doboj Dragana Kerkez rekla je da po navedenom postupaju službenici PS Doboj 1, PS Doboj 2, PS za BS Doboj i Sektor kriminalističke policije Policijske uprave Doboj.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...