TO MU NIJE TREBALO: Igrač Atalante provocirao Zlatana Ibrahimovića pa izvukao deblji kraj...

Milan je poražen od Atalante rezultatom 0:3, a sudijska nadoknada je donijela scenu u kojoj je, nakon rasprave sa Ibrahimovićem, deblji kraj izvukao Duvan Zapata (29).

  • Sport

  • 24. Jan. 2021  

  • 0

Rossonerima je u dosadašnjem dijelu sezone dosuđeno čak 12 penala, a udarac s bijele tačke su očekivali i u sudijskoj nadoknadi.

Tada je Zapata prišao Ibrahimoviću i rekao mu: "Ne možete završiti utakmicu, a da ne dobijete penal. Želite i 13. penal?"

Uslijedio je Ibrin brutalni odgovor nakon kojeg Kolumbijac više nikad neće ući u diskusiju sa Šveđaninom bh. korijena.

 

"Šta ti pričaš? Imam više golova u karijeri nego što si ti odigrao utakmica", poručio mu je legendarni napadač.

Statistika kaže da je Ibrahimović postigao 498 golova, a Zapata odigrao ukupno 371 meč. Razlika između njih je deset godina.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...