ITALIJA BRUJI O "DIJAMANTU": Roma planira Džeku izbaciti iz tima, njegov agent je dobio samo jedan zadatak…

Edin Džeko (34) je s tribina posmatrao pobjedu Rome nad Spezijom, nakon što je sredinom sedmice imao žestok razgovor s trenerom Paolom Fonsecom.

  • Sport

  • 24. Jan. 2021  

  • 0

Džeko je u prošlosti nekoliko puta bio blizu odlaska iz Rome, ali ovaj put situacija je potpuno drugačija jer je došlo do neslaganja s trenerom.

Italijanski mediji su i jutros iznnijeli niz inforamcija o budućnosti Džeke. Corrire dello Sport je otišao najdalje s tvrdnjom da bi popularni "Dijamant" mogao biti odvojen od ekipe na duži period.

Gazzetta dello Sport je donijela informaciju o mogućoj razmjeni s Christianom Eriksenom, ali cilj Intera je prodaja Danca pa je to propalo.

Corriere dello Sport navodi kako je Džeko ponuđen PSG-u, Juventusu i Interu, ali bez pozitivnog odgovora zbog visoke plate i broja godina.

Rimski Il Tempo je objavio vijest da je novi Džekin zastupnik za italijansko tržište, Alessandro Lucci, već bio u Trigoriji i obavio razgovor s klupskim rukovodstvom. Lucciju je navodno poručeno da ima zadatak da pronađe tim koji će odgovorati Džeki.

Džeko bi sigurno volio da ostane u Rimu, ali sluteći po izvještajima medija s Apenina, u Romi su odlučili da prodaju svog kapitena.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...