"HAJDE S NAMA, NISI SAMA": Bajaga i Branko Đurić Đuro napisali pjesmu na temu koja je potresla region, zvuči izvrsno (VIDEO)

Bajaga je zaslužan za tekst pjesme, dok je Đurić sa svojim bendom otpjevao pjesmu.

  • Kultura

  • 24. Jan. 2021  24. Jan. 2021

  • 0

Muzičari Momčilo Bajagić Bajaga i Branko Đurić napravili su pjesmu koja nosi naziv “Nisi sama”, a posvećena je glumicama Mileni Radulović i Ivi Ilinčić, koje su tokom proteklih dana iznijele svoje intimne ispovijesti o seksualnom zlostavljanju od strane profesora glume Miroslava Aleksića.

Bajaga je zaslužan za tekst pesme, dok je Đurić sa svojim bendom otpjevao pjesmu.

Đurić je na svom Instagram profilu podelio ovu pjesmu i usput označio Milenu i njenu koleginicu Ivu Ilinčić, koja je takođe prijavila Aleksića za napastvovanje.

“Nisi sama dok je ovo među nama. Nisi sama hajde s nama, nisi sama.Hoću da opet vratiš osmeh na ono tvoje lepo lice. Ti možeš da izdržiš sve to, samo me slušaj i ne plači”, glasi dio teksta.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...