ČEDA JOVANOVIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI POSLIJE IZLASKA IZ BOLNICE: "Bilo je ozbiljno..."

"Bilo je ozbiljno. Upala abdomena cijelog, upala pluća, kičma, dijafragma…", rekao je lider LDP-a Čeda Jovanović o svom zdravstvenom stanju u prvom javnom pojavljivanju poslije hospitalizacije.

  • Politika

  • 24. Jan. 2021  25. Jan. 2021

  • 0

On je gostujući u emisiji “Hit Tvit” na televiziji “Pink” ispričao da je u bolnici završio po drugi put nakon što je u junu preležao teži oblik virusa korona i da je ta infekcija na njegov organizam ostavila ozbiljne posljedice.

- Bio sam veoma disciplinovan, nisam izvrtao ruglu. To je moja obaveza prema tim divnim ljudima kojima dugijem svoj život sa Bežanijske kose. To je borba koja traje 24 sata i oni su dali sve od sebe. Ne zato što sam to ja, oni su takvi prema svima”, ispričao je Jovanović.

Na ovo se nadovezao i ministar zdravlja Zlatibor Lončar, koji je također gostovao u istoj emisiji. On je rekao da ljudi treba da vidi na Jovanovićevom primjeru kakve posljedice na zdravlje može imati kovid-19.

- Za sve one koji ne vjeruju imaju i primjer čovjeka ispred sebe i kako to sve može da se iskomplikuje.

Nije samo preležati koronu već to sve može otiću u raznim pravcima”, rekao je Lončar.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...