KIŠA, SNIJEG, NAGLI PAD TEMPERATURE: Evo gdje će, kada i koliko padati u narednih nekoliko dana

Danas se u našoj zemlji prije podne očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

  • Vijesti

  • 25. Jan. 2021  25. Jan. 2021

  • 0

U ostatku dana oblačno. U jutarnjim satima u većem dijelu Bosne, na sjeveru i sjeverozapadu Hercegovine slab snijeg. Ponegdje na jugu Hercegovine može biti i slabe kiše. U drugom dijelu dana i tokom noći kiša na jugu Hercegovine, a u ostatku zemlje snijeg ili susnježica. Jutarnja temperatura od -8 do -1, a dnevna od -1 do 9 °C.

U utorak u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, u Hercegovini veći dio dana sunčano uz umjerenu oblačnost. Povremeno slab snijeg je moguć u centralnim i istočnim područjima Bosne. Jutarnja temperatura od -7 do -1, a dnevna od -3 do 3, na jugu do 8°C.

U srijedu u centralnim i istočnim područjima Bosne umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U ostatku naše zemlje uglavnom sunčano. Jutarnja temperatura od -8 do -2, a dnevna od -1 do 4, na jugu do 7°C.

U četvrtak pretežno oblačno vrijeme. Jutarnja temperatura od -9 do -3, a dnevna od 1 do 9°C.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...