BOMBA IZ RIMA: Roma pregovara s Realom i Barcelonom o transferu Edina Džeke, sve bi mogao pokvariti jedan igrač…

U italijanskim medijima danima se piše o mogućim razmjenama u kojima bi mogao završiti Edin Džeko.

  • Sport

  • 25. Jan. 2021  25. Jan. 2021

  • 0

"Il Messaggero" piše kako je Džeko ponuđen Real Madridu i Barceloni, a isti izvor tvrdi da su španski velikani zainteresovani za Dijamanta. No, Mariano Diaz, napadač Reala, u startu je odbio odlazak u Romu, dok je trener Katalonaca zainteresovan za kapitena „Zmajeva“, ali izbor predsjednika i finansijska kriza na Camp Nouu koče posao.

Isti izvor navodi da je Džeko ponuđen i Manchester Cityju te Evertonu. A što se tiče Italije, u posao se uključio i Juventus.

- Posljednje glasine vode direktno do Juventusa, a u razmjenu bi bio uključen Federico Bernardeschi - piše "SportMediaset".

Obojica igrača, iz jednog ili drugog razloga, nisu zadovoljni u svojim klubovima, ali ostavljajući po strani taktičke razloge, prvo je potrebno razmotriti one ekonomske.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...