INCIDENT U MOSTARU: Vozilom krenuo među demonstrante, došlo do obračuna... (VIDEO)

Nekoliko muškaraca burno je reagovalo te fizički napalo vozača kroz otvoren prozor vozila.

  • Vijesti

  • 25. Jan. 2021  25. Jan. 2021

  • 1

Tokom protestne šetnje članova sindikata zdravstva HNK došlo je do kratkog obračuna protestanata i vozača automobila koji nije imao strpljenja, već je pokušao proći kroz kolonu.

Na to je nekoliko muškaraca burno reagovalo te fizički napalo vozača kroz otvoren prozor vozila, piše "Bljesak".

Podsjetimo, sindikati zdravstva u Hercegovačko-neretvanskom kantonu pozvali su premijera Nevenka Hercega da smijeni ministra zdravstva Gorana Opsenicu i njegovog pomoćnika Antonija Vujicu, jer ih smatraju za najveće krivce što dosad nije potpisan kolektivni ugovor.

Krenuli su pred zgradu Vlade HNK, gdje su postavili šatore, vreće za spavanje i ostat će tu dok Vlada ne ispuni njihove zahtjeve.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...