ACA LUKAS, ŠAMPION NEUKUSA: Pobjegao policiji, vrijeđao ih, tek druga patrola...

Beogradski pjevač Aca Lukas priveden je sinoć u rutinskoj kontroli na Banjici, a kako je objasnio, u policijskoj stanici završio je zato što je "malo više popio".

  • Estrada

  • 25. Jan. 2021  25. Jan. 2021

  • 1

Kako prenose mediji, pjevač je, navodno, prvo pobjegao od policije.

Druga patrola uspjela je da ga zaustavi i tada mu je rađen alkotest, koji je potvrdio da ima alkohola u krvi. Mediji navode i da je tada pjevaču rađen i test na drogu. Policajka je pokušala da ga zaustavi, ali je pjevač bio bahat i vrijeđao policiju. "Ništa tu nije sporno. Pustili su me, nisam više u policiji. Malo sam više popio alkohola i priveli su me. Kao i svaki drugi građanin, odgovarao sam za svoje postupke. Sada je sve uredu", rekao je on za "Blic".

Vjerovatno će ga za koji dan televizija "Pink" nagraditi gostovanjem, u kojem će on opet prozivati novinare koji mu smetaju. Kao što je nedavno novinarku N1 Žaklinu Tatalović javno izvrijeđao. Poslije "Pinka" će na "Happy". I "Prva" ga čeka.

(S. B.) 

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...