NEVJEROVATAN SNIMAK IZ BRAZILA: Šetao je sa prijateljem po livadi, a onda ih je udario grom (VIDEO)

Na internetu je osvanuo šokantan snimak koji je napravio jedan Brazilac tokom jake oluje. Njega je, naime, udario grom, a da stvar bude još bizarnija, kamerom mobilnog telefona zabilježio je ovaj užasni trenutak.

  • Šareni svijet

  • 25. Jan. 2021  26. Jan. 2021

  • 0

Incident se dogodio u "Serra do Cupim" oko četiri milje od grada Minduri, južno od Minasa. 

Hoze Omar de Oliveira, poznat kao "Mazinjo", i njegov prijatelj Klaudio Arauho šetali su livadom i snimali, kada ih je najednom zahvatilo ogromno svetlo.

Govoreći za lokalne medije, de Oliveira je rekao: "Kada sam vidiprizor o sunce i kišu na jednoj strani, odlučio sam da snimim prizor kako bih pokazao koliko je Bog velik i kako bih prikazao prirodu tako lijepu. Pogledajte snagu koju priroda ima. Zahvaljujući Bogu, preživjeli smo.

- Osjetili smo trzaj i pali na pod. Šljunak je pao na mene. Zapalili smo se.

Na tom području nikada nije zabilježen udar groma. Vjerjem da sam ga privukao signalom na mom mobilnom telefonu - rekao je Hoze.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...