OVAJ PUT NJEGOVA NIJE ZADNJA: De Roon propisno obrukao Ibrahimovića (VIDEO)

Zlatan Ibrahimović ismijavao je jednog igrača u porazu Milana od Atalante (0:3) na domaćem terenu protekle subote, a nije dugo čekao na reakciju.

  • Sport

  • 25. Jan. 2021  26. Jan. 2021

  • 0

Gosti su poveli u 26. minuti pogotkom Romera na asistenciju Gosensa, a početkom drugog dijela je Iličić iz jedanaesterca zabio za 2:0.

Ibrahimović se hvalio i provocirao protivnika

Mario Mandžukić, 34-godišnji hrvatski napadač koji je ove sedmice stigao u Milan kao slobodan igrač, u igru je ušao u 70. minuti i desetak sekundi kasnije mogao zabiti, ali je gostujući golman obranio njegov udarac. Do kraja susreta Atalanta je preko Zapate otišla na tri gola prednosti. Ante Rebić je, kao i Mandžukić, odigrao posljednjih 20 minuta.

Ovo je bio drugi ovosezonski poraz za Milan u prvenstvu, a Ibrahimović je pred kraj susreta pri rezultatu 3:0 provocirao jednog igrača Atalante.

"Zabio sam više golova nego što si ti odigrao utakmica", kazao mu je Ibrahimović.

De Roon mu je uzvratio

Na videu se ne može primijetiti kome se Ibrahimović obraćao, ali je veznjak Atalante Marten de Roon napravio video u kojem je uzvratio Šveđaninu.

De Roonov video počinje prikazivanjem trenutka kada se Ibrahimović obraća igraču Atalante, a nakon toga slijede snimke golova.

"Objavi video i pobjegne", napisao je De Roon u opisu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...