JASNA PORUKA ZUHRIĆA: "Voditi politiku napada na druge zbog koalicija, a koalirati s HDZ-om i PDA je bijedno"

Nova skupštinska većina u Tuzlanskom kantonu danas je predložila imena novih ministara, a među predloženima se našao i Božo Jurić, kadar HDZ-a, iako ova stranka nema poslanika u kantonalnoj Skupštini.

  • Mini market

  • 25. Jan. 2021  26. Jan. 2021

  • 1

Ovakva odluka koalicije koju čine Naša stranka, SDP i PDA Mirsada Kukića izazvala je lavinu reakcija javnosti, a među onima koji su izrekli svoj stav je i nekadašnji generalni sekretar Naše stranke Albin Zuhrić.

„Uvijek sam podržavao koaliranje sa drugim strankama kako bi se dio vlastitih ideja implementirao, to je realnost naše politike, ali i politike u Njemačkoj, Švedskoj...ali voditi politiku napada na druge zbog koalicija, a koalirati sa HDZ i PDA je bijedno“, poručio je Zuhrić na svom Twitter profilu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...