DOŠLO JOJ: Severina opet objavila dosad nikad viđenu fotku; Pozira odjevena samo u...

Severina je na Instagramu objavila nikad viđenu fotografiju iz Kalifornije, a uz nju je napisala i emotivne stihove svog omiljenog pjesnika.

  • Estrada

  • 26. Jan. 2021  26. Jan. 2021

  • 0

Nakon ljetne fotografije u badiću neobičnog kroja sa zanimljivim prorezom na dekolteu, Severina je s fanovima na Instagramu odlučila podijeliti stihove svog omiljenog pjesnika Enesa Kiševića, a uz to je objavila i zanimljivu fotografiju koju dosad nismo imali priliku vidjeti.

Ova 48-godišnja pjevačica na fotografiji pozira na stijenama uz more, odjevena samo u traper-košulju i donji dio badića, a na licu joj je sjetan i pomalo tužan izraz lica. Fotografija je nastala uz okean u Kaliforniji, koju je posjetila prije nekoliko godina. 

(Dnevnik.hr)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...