DETALJI STRAVIČNE NESREĆE U KRAJINI: Vatrogasci vadili tijela iz smrskanog automobila

U blizini Cazina, tačnije u mjestu Puškari, večeras se dogodila teška saobraćajna nesreća, a više policijskih automobila i vatrogasno vozilo, kao i službenih lica, još je na licu mjesta, na lokaciji između benzinske stanice "Rez" i Tržnog centra "Kort". 

  • Hronika

  • 26. Jan. 2021  27. Jan. 2021

  • 0

Vrši se uviđaj na osnovu čega je i kako došlo do ove teške saobraćajne nesreće u kojoj je došlo do smrtnih slučajeva i teških povreda. Cesta je zatvorena za saobraćaj vozila još uvijek. 

Auto je udarilo u radlicu za čišćenje snijega i od siline udarca su dvije osobe smrtno stradale, dok je jedna teško povrijeđena i prebačena u Kantonalnu bolnicu Bihać. 

Prema riječima svjedoka iz obližnjih kuća radilo se silnom i glasnom udaru kojeg su čuli u svojim kućama. 

Vatrogasci su teškim naporima uspjeli izvući tijela iz auta, piše Cazin.net.

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...