METEOROLOG NEDIM SLADIĆ NAJAVLJUJE: "Drugi po redu hladni val ove zime, potrajat će do..."

U Sarajevu pretežno oblačno. Prije podne povremeno može padati slab snijeg. Jutarnja temperatura zraka oko -4°C, a najviša dnevna oko 0°C, prenosi Federalni hidrometeorološki zavod.

  • Vijesti

  • 27. Jan. 2021  27. Jan. 2021

  • 0

Žuto upozorenje i dalje je na snazi u dijelovima zemlje zbog niskih temperatura zraka, a meteorolog Nedim Sladić pojasnio je kada se očekuje novo zatopljenje.

- Drugi po redu hladni val ove zime, slabiji od prethodnika, potrajat će do 28. januara, nakon čega će uslijediti zatopljenje, a od 31. januara novi, kraći pad vrijednosti temperatura zraka. Veći dio prve dekade februara izgledno bit će topliji od višegodišnjeg prosjeka 1981 - 2010. - otkrio je Sladić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...