SAD JE SVE JASNO: Roma žestoko kaznila Džeku, žele ga se riješiti odmah, evo ko je poslao ponudu...

Bh. napadač je u sukobu s trenerom Paulom Fonsecom, a navodno ga se rukovodstvo kluba želi riješiti do kraja prijelaznog roka.

  • Sport

  • 27. Jan. 2021  27. Jan. 2021

  • 0

Džeko već danima samostalno trenira. Odlučeno je da više neće nositi kapitensku traku i konstantno se povezuje s odlaskom.

Među brojnim klubovima s kojima se povezuje Edin sada je i Galatasaray, otkrio je bivši igrač ovog kluba Murat Erdogan u jednoj emisiji.

"Džekin menadžer je moj veoma dobar prijatelj. Razgovarali smo o mogućem dolasku u Galatasaray. Klub je bio zagrijan, Fatih Terim također, želio ga je u ekipi, ali nije se uspjelo ući u drugu fazu pregovora. Finansijski uslovi su problem", rekao je Erdogan za Radyospor.

Džekina plata u Romi je 7,5 miliona eura godišnje. Upravo ona predstavlja problem brojnim klubovima koji bi ga željeli vidjeti u svojim redovima.

Rasplet situacije očekuje se do 1. februara, kada se završava prijelazni rok.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...