“SB” NA LICU MJESTA: Ovo je prvo obraćanje Ivayla Peteva bh. javnosti (FOTO)

Fotoreporter "Slobodne Bosne" bio je u Nogometnom savezu BiH.

  • Sport

  • 27. Jan. 2021  27. Jan. 2021

  • 0

"Na neki način me malo iznenadilo, ali želim da zahvalim svim medijima i javnosti. Velika mi je čast i odgovornost biti izabran na mjesto selektora BiH", kazao je danas Ivaylo Petev, novi selektor nogometne reprezentacije BiH.

“Vjerujem u sebe i sve ću učiniti da napravim dobar rezultat”, dodao je.

Na pitanje novinara o okupljenim navijačima ispred zgrade Saveza, kazao je:

“Da je bilo više hiljada ljudi, možda bih razmislio o tome. Rekao sam samo pustite me da radim i vidjet ćemo. Ako rezultati izostanu, naravno da ću preuzeti odgovornost. Bosna i Hercegovina ima jako kvalitetnih igrača i pokušat ćemo da igramo svi kao jedan i siguran sam da će rezultati biti.”

Potpredsjednik NSBiH Milorad Sofranić je kazao da Izvršni odbor prepušta Petevu da izabere stručni štab.

“Želim da poželim sreću novom selektoru. Imali smo Izvršni odbor i ostali pri dogovoru da će stručni štab sačinjavati stručnjaci koji su bh. državljani. Narednih 10-15 dana ostavljamo gospodinu Petevu da komunicira sa svim potencijalnim kandidatima i ono što on izabere, bit će njegov stručni štab. Od tih s naših prostora, neka on procijeni koji su najbolji i odabere do naredne sjednice, koja je 15. februara. Prva utakmica počinje 24. marta i bit će dovoljno mjesec i po dana”, piše N1.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...