PRVI POTEZI PETEVA: Bivši golman Želje i Sarajeva kandidat za stručni štab "Zmajeva"

Bugarski trener oduševljen je fudbalskim razmišljanjem Adilovića pa je vrlo izvjesno da će ga angažirati u svoj “stožer”.

  • Sport

  • 27. Jan. 2021  27. Jan. 2021

  • 0

Bugarski trener i selektor BiH Ivaylo Petev u narednih desetak dana kompletirat će svoj stručni štab.

Ranije je otpao Zlatan Bajramović, koji se zahvalio na pozivu NSBiH. Jedno ime sigurno je za mjesto u “stožeru”. Eldin Jelešković, koji je bio u štabu Dušana Bajevića, i dalje će biti uz A-tim. Jelešković slovi kao jedan od najboljih stručnjaka za tjelesnu spremu u regionu.

Saznajemo kako će trener golmana biti Adi Adilović, nekadašnji golman Čelika, Želje, Sarajeva... otkrivaju Sportske.ba. Adilović je već imao nekoliko “kafa” s Petevom. Bugarski trener je oduševljen fudbalskim razmišljanjem Adilovića pa je vrlo izvjesno da će ga angažirati u svoj “stožer”.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...