KAKAV DEBIL: Ukrao novac iz "Merhametove" metalne kutije za dobrovoljne priloge

Sarajevska policija uhapsila je jučer osobu inicijala E. M. zbog teške krađe, saopćeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

  • Hronika

  • 27. Jan. 2021  27. Jan. 2021

  • 1

Dogodilo se to jučer, a službenici Pete poliicijske uprave uhapsili su osobu inicijala E. M., rođen 2000. godine u Sarajevu, nastanjen u Hadžićima, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo iz člana 287. KZ FBiH (teška krađa).

”On je spomenutog dana u 1.20 sati u ulici Butmirska cesta, općina Ilidža, iz poslovnog objekta 'Termalna rivijera Ilidža', iz metalne kutije za dobrovoljne priloge 'Merhameta' otuđio određenu sumu novca u različitim apoenima”, saopćeno je.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a E. M. je predat u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. Protiv navedenog lica, prenosi N1, bit će preduzete zakonom predviđene mjere i radnje.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...