NOVA VLADA, NOVA ODLUKA: Nastava u Tuzlanskom kantonu...

...počinje u ponedjeljak, 1. februara.

  • Društvo

  • 27. Jan. 2021  27. Jan. 2021

  • 0

Nastava u drugom polugodištu tekuće školske godine u TK počet će u ponedjeljak, 1. februara 2021. godine, a organizovat će se u skladu s ranijom odlukom o organizaciji nastave, naredbama i preporukama federalnog i kantonalnog Kriznog štaba i smjernicama Pedagoškog zavoda Tuzlanskog kantona, saopćeno je iz kantonalnog Ministarstva obrazovanja, prenosi BHRT.

Ministarstvo obrazovanja i nauke Tuzlanskog kantona je, u skladu sa zaključkom Skupštine Tuzlanskog kantona od 15. januara 2021. godine, uputilo obavještenje osnovnim i srednjim školama čiji je osnivač Tuzlanski kanton, o obustavljanju procedure konkursa za prijem u radni odnos nastavnika i stručnih saradnika u osnovnim i srednjim školama, konkursa za prijem u radni odnos zaposlenika u osnovnim i srednjim školama i oglasa za prijem u radni odnos zaposlenika u osnovnim i srednjim školama.

O nastavku započetih procedura, škole i javnost će biti blagovremeno obaviještene.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...