SENZACIONALAN TRANSFER NA POMOLU: Salihamidžić želi veliku zvijezdu Barcelone, ovo je prilika za Pjanića...

Ukoliko bi došlo do realizacije ovog transfera, otvorila bi se velika prilika za Miralema Pjanića u veznom redu Barcelone, ali šta će od svega biti, doznat ćemo uskoro.

  • Sport

  • 28. Jan. 2021  28. Jan. 2021

  • 0

Hasan Salihamidžić pokušat će u ljetnom prijelaznom roku dovesti veznjaka Barcelone Frenkieja de Jonga.

De Jong blista u dresu katalonskog velikana. Igra odlično, a u Bayernu ga, tvrdi "Diariogol", vide kao idealno rješenje za svoj vezni red u budućnosti.

Pokušat će Salihamidžić da u Minhen dovede 23-godišnjeg veznjaka. Spremna je ponuda za Barcelonu u iznosu od 80 miliona eura.

Trener katalonskog tima Ronald Koeman jasno je poručio da nema govora o prodaji De Jonga. Ipak, finansijski problemi koje klub ima, mogli bi ih natjerati na prodaju određenih fudbalera, ali je Bayernova ponuda nevjerovatna.

Španski mediji objavili su kako je Barcelona u dugovima od više od milijardu eura. Veliku cifru duguju Ajaxu, odakle su 2019. godine doveli De Jonga za 86 miliona eura.

De Jong je ove sezone za Barcelonu odigrao 27 utakmica i ostvario učinak od pet golova i četiri asistencije.

Ukoliko bi došlo do realizacije ovog transfera, otvorila bi se velika prilika za Miralema Pjanića u veznom redu Barcelone, ali šta će od svega biti, doznat ćemo uskoro.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...