OPOZICIJA U RS-u KUJE PLANOVE: Sutra sastanak Šarovića, Borenovića i Nešića

Delegacije opozicionih stranaka DNS, SDS i PDP održat će sutra (petak) sastanak na kojem će, između ostalog, biti riječi o neophodnim promjenama u Republici Srpskoj, kao i o ekonomskoj situaciji i demografiji u Republici Srpskoj.

  • Politika

  • 28. Jan. 2021  28. Jan. 2021

  • 0

Kako je najavljeno iz DNS-a, sastanak će biti održan u sali Etno-sela "Stanišići" u Bijeljini sa početkom u 13 sati.

Medijima će se u 15 sati obratiti predsjednik DNS-a Nenad Nešić, predsjednik SDS-a Mirko Šarović i predsjednik PDP-a Branislav Borenović.

Podsjećamo, delegacije SDS-a i PDP-a već su razgovarale o nastavku zajedničkog političkog rada u Republici Srpskoj, dok je Predsjedništvo DNS-a prije nekoliko dana usvojilo platformu za razgovore s ostalim opozicionim strankama u Republici Srpskoj.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...