DŽEKO I ZVANIČNO OSTAO BEZ KAPITENSKE TRAKE: O tome ga je obavijestio...

...Tiago Pinto.

  • Sport

  • 28. Jan. 2021  28. Jan. 2021

  • 0

Generalni direktor italijanskog prvoligaša Rome Tiago Pinto zvanično je obavijestio kapitena BiH i napadača "Vučice" Edina Džeku da više neće biti kapiten Rimljana.

Ovu informaciju su prenijeli italijanski mediji. Kao što je poznato, Džeko i trener Paulo Fonseca su već neko vrijeme u sukobu, Džeko je čak trenirao i odvojeno od ekipe, a konačni epilog je oduzimanje kapitenske trake. "Gazzetta dello Sport" i "Corriere dello Sport" tvrde da je najbolji strijelac Rome u posljednjih nekoliko sati ponuđen Chelseaju i Manchester Unitedu, ali za sada je još sve na pričama.

Zimski prijelazni rok u Evropi traje do 31. januara i do tada će stvari ipak biti mnogo jasnije po pitanju statusa kapitena "Zmajeva".

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...