ENES BEGOVIĆ U GIPSU: Očekuje ga duži oporavak

"Da je povreda zeznuta - jeste, ali nisam neko ko voli kukati", rekao je poznati folk pjevač.

  • Estrada

  • 29. Jan. 2021  29. Jan. 2021

  • 0

Utjecajni bh. folk muzičar Enes Begović jučer je povrijedio nogu dok je igrao nogomet, što će ga primorati da nekoliko sedmica miruje. 

On je u izjavi za "Oslobođenje" rekao kako je pretrpio rupturu Ahilove tetive na desnoj nozi, a ljekari predviđaju da će njegov potpuni oporavak trajati šest sedmica.

- Nakon povrede, brzo sam primljen na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu, gdje mi je pružena pomoć. Sada se osjećam dobro, nisam neko ko voli kukati. Da je povreda zeznuta - jeste, ali bit će ovo sve dobro - kazao je Enes Begović.

Valja podsjetiti da je on jedan od inicijatora osnivanja estradne nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a odmah je dobio podršku brojnih kolega pjevača, ali i drugih muzičara.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...