PUKLA TIKVA: Severina i Igor Kojić posljednjim potezom potvrdili da je ovo konačni kraj…

Pjevačica je u međuvremenu ljetos bila na krstarenju s mladim vinarom Tomislavom Voštinićem (38), navodnim tjelohraniteljem.

  • Estrada

  • 01. Feb. 2021  01. Feb. 2021

  • 0

Već neko vrijeme se šuška kako nešto ne štima u braku splitske pjevačice Severine Kojić (48) i njezinog supruga Igora (33). Tome u prilog ide njihov najnoviji potez - izbrisali su posljednje zajedničke fotografije na Instagramu. 

- Ovom divnom muškom stvorenju Igoru Kojiću sretno uplovljavanje na 33 okretaja! Sretno, ljubavi - napisala je tada, a on joj je odgovorio: "Kažu da su 'Isusove godine' najsretnije. Hvala, ljubavi."

24sata

Foto: Instagram

Na Igorovom profilu, pak, nema fotografije koju je objavio početkom juna prošle godine, nakon što su se otpratili s Instagrama.

- Ljubav koja se ne mjeri likeom i followeom. Moj anđeo, najljepša duša i najbolja majka na svijetu - stavio je tada u opis objave.

24sata

Foto: Instagram

Pjevačica je u međuvremenu ljetos bila na krstarenju sa mladim vinarom Tomislavom Voštinićem (38), navodnim tjelohraniteljem.

24sata

Foto: Instagram

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...