PROLJEĆE U FEBRUARU, ALI NE ZADUGO: Donosimo srednjoročnu prognozu, evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednih 15 dana

Promjena temperaturnog režima i osjetniji pad temperatura zraka očekuje se od 11. februara.

  • Vijesti

  • 02. Feb. 2021  02. Feb. 2021

  • 0

U periodu do 7. februara prevladavat će stabilno vrijeme, a povremene i slabe padavine moguće su u ponedjeljak i utorak u Hercegovini i centralnim predjelima Bosne. Od 8. do 16. februara prognozira se nestabilno vrijeme, praćeno padavinama širom zemlje.

Do 10. februara bit će toplije od uobičajenog za ovaj period godine. Prognozirane jutarnje temperature u Bosni između 1 i 6, u Hercegovini još toplije, između 3 i 8°C. Danju, temperature ujednačene u Bosni i Hercegovini, a očekivane vrijednosti kretat će se od 8 do 13°C.

Promjena temperaturnog režima i osjetniji pad temperatura zraka očekuje se od 11. februara. Vrijednosti minimalnih temperatura u Bosni kretat će se od -8 do -3, u Hercegovini od -2 do 3°C. Maksimalne temperature zraka u Bosni između -3 i 2 te od 0 do 5°C u Hercegovini.


Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...