ZAHIRAGIĆ PROZIVA DR. GAVRANKAPETANOVIĆA: Zamislite da je ovo uradila dr. Sebija Izetbegović?

Direktor Opće bolnice, prof. dr. Ismet Gavrankapetanović obavijestio je pacijente da je moguće zakazati online preglede u njegovoj ordinaciji. Ovo je zasmetalo Zahiragiću, koji je na svom Facebook profilu prozvao dr. Ismeta Gavrankapetanovića.

  • Društvo

  • 03. Feb. 2021  03. Feb. 2021

  • 6

Zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo Haris Zahiragić reagovao je na objavu direktora Opće bolnice u kojoj obavještava pacijente da je moguće zakazati online preglede u njegovoj ordinaciji. Ovo je zasmetalo Zahiragiću, koji je na svom Facebook profilu prozvao dr. Ismeta Gavrankapetanovića.

- Usred pandemije direktor javne bolnice, a koja je, usput, počela primati Covid-pacijente tek prije par mjeseci, objavljuje reklame za svoju privatnu praksu!

Sve i da nije korona, nije red da direktor jedne bolnice koja bi trebala pružati te usluge, uopšte radi privatno, a da ne govorim kako tek ne bi trebao reklamirati taj privatluk. Nije fer prema građanima koji plaćaju osiguranje i zaslužuju svaki mogući tretman.

Zamislite da je ovo uradila Sebija Izetbegović. Muka mi je od duplih standarda, ali svakome na njegov obraz - napisao je Zahiragić.

Usred pandemije direktor javne bolnice, a koja je usput počela primati covid pacijente tek prije par mjeseci, objavljuje...

Posted by Haris Zahiragić on Tuesday, February 2, 2021

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...