POZNATA INFLUENSERICA NE PRESTAJE PROVOCIRATI: Sonja Kovač zatrpala Instagram fotkama u oskudnim kupaćim kostimima

Sada je ponovno objavila galeriju fotografija s raznih egzotičnih krajeva širom svijeta.

  • Estrada

  • 04. Feb. 2021  04. Feb. 2021

  • 0

Influenserica Sonja Kovač (36) nedavno je na Instagramu počela objavljivati fotografije sa prošlih putovanja. Na taj se način prisjeća vremena prije pandemije koronavirusa, kada se moglo slobodno putovati. 

Sada je ponovno objavila galeriju fotografija s raznih egzotičnih krajeva širom svijeta. Na gotovo svakoj od fotografija pozirala je u oskudnom badiću. 

 24sata

Foto: Instagram

- Da sutra možete otputovati nekamo i morate izabrati samo jednu od ovih destinacija, koja bi to bila i zašto? - pitala je svoje pratioce u opisu fotografije. Potaknula je raspravu, a osim toga, dobila je puno komentara na račun izgleda. 

24sata

Foto: Instagram

Objavila je tako fotografije s plaža, bazena... Pratioci su joj poručili kako bi mnogi od njih željeli posjetiti sva mjesta na kojima je Sonja bila. 

24sata

Foto: Instagram

24sata

Foto: Instagram

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...