"SLOVENKA JAKO DOBRO ZNA S KIM JE U BRAKU": Sve se odvija planski, evo šta se događa između Donalda i Melanije Trump…

Melania broji minute do trenutka kada će izaći iz Bijele kuće i razvesti se od Donalda, pisali su portali širom svijeta nakon što je Donald Trump (74) izgubio predsjedničku fotelju u Americi.

  • Svijet

  • 05. Feb. 2021  05. Feb. 2021

  • 0

No, bivša Melanijina (50) saradnica Stephanie Wolkoff sada tvrdi kako Slovenka jako dobro zna s kim je u braku, a o razvodu ne razmišlja. 

- Mislila sam da je Melania drugačija od ostalih. Međutim, nije, ali vjerovala sam joj, baš kao što su ljudi vjerovali Donaldu u nešto što im je iznova pričao. Morala sam na teži način naučiti da je i ona Trump - rekla je Wolkoff pa dodala kako odnos među njima nije 'hladan i loš' kako se godinama priča. 

U.S. President Trump and the first lady depart for holiday travel to Florida from the White House in Washington

Foto: Reuters

- Postoji to posebno razumijevanje među njima i način sagledavanja stvari. Vjerujem da je to njihov način pokazivanja naklonosti i prisnosti, da jedno drugom tako poručuju kako su divni i krasni. Bila sam jednom s njom u automobilu kada smo se vraćali u New York iz Washingtona, a Donald je bio na nekom skupu. Ona je uvijek bila ta koju je prvu nazvao, njegov prvi telefonski poziv, bez obzira na to gdje se nalazili. I prvo što bi ju pitao je njezino mišljenje i dojam koji je ostavio nakon pojavljivanja u javnosti. Kao da je želio dobiti njezino odobrenje. Nisam to tada shvatala, ali kada vidite njihov kontakt očima, način zavođenja, to sve govori - otkrila je bivša saradnica. 

Za kraj je otkrila kako Donald i Melanija o svakom problemu raspravljaju na kulturan i miran način, a dobro znaju i koji im je cilj u životu. 

- O svemu razgovaraju otvoreno, ali strateški. Nema vrištanja, vikanja, tučnjave, barem ja tome nisam svjedočila nikada. Dakle, u njihovom odnosu za sve postoji strategija. To nije samo transakcijski brak, to je brak u kojem je baš sve planirano. Oni znaju svoju svrhu i cilj svega što rade. Možda je to teško povjerovati, ali tako je - zaključila je.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...