OBRAČUN ŠERIFA KONJEVIĆA I DENISA STOJNIĆA PREKO MEDIJA: "Šerifu zvanom “korona-party”, treba neko da objasni, da je..."

Šerif Konjević večeras je u izjavi za jedan medij poručio Denisu Stojniću da se ne miješa u rad pravosudnih institucija i da se bavi sportom, piše večeras "Oslobođenje".

  • Estrada

  • 10. Feb. 2021  11. Feb. 2021

  • 1

Podsjećamo, Stojnić je danas javno objavio prepiske između njega i Šerifa Konjevića, te je rekao da ga je Šerif, nakon što je Stojnić gostovao na Face TV-u, zvao na videopoziv i vršio "čudni i blagi pritisak na njega".

Konjević mu je večeras poručio da se kod ozbiljnih stvari ne bavi sa pričama "rekla kazala". Nije se dugo čekalo na reakciju Denisa Stojnića, koji je veoma brzo oštro odgovorio Šerifu Konjeviću.

Rekao je da Konjeviću neko treba objasniti, da upravo ti pravosudni organi nisu uradili svoj posao kako treba.

- Šerifu zvanom “korona party”, treba neko da objasni, da je baš taj problem što su ti pravosudni organi, koje on spominje napravili grešku i nisu radili svoj posao. I uhapsili su nedužne Rome, a istraga je krenula u pogrešnom pravcu, kazao je Stojnić.

Stojnić mu je poručio da je nakon njegovih informacija, koje je dao pravosudnim organima, jedan od ubica ili pomagača već uhapšen.

- A to je i gospodin pripadnik FUP-a Nermin Šehović i potvrdio, da je istraga od samog početka pogrešna. I da te podsjetim nešto, Šerife – korona party, ja otkako sam pravosudnim organima dao informacije u novembru mjesecu, dva mjeseca kasnije jedan od ubica ili pomagača je već uhapšen, dodao je on.

Na kraju je rekao da on, za razliku od Konjevića, ne želi biti ničiji kućni prijatelj.

- Pošto ti Šerife, zvani “korona party” i slični šutite, Muriz Memić čeka 5 godina na svoju pravdu i na ubice da se otkriju. A ti i dalje budi kućni prijatelj, slikaj se za Facebook i Instagram. Još nešto da znaš, Šerife – korona party, ja ne želim biti ničiji kućni prijatelj niti mi je stalo da budem kućni prijatelj. Moje je bilo da kažem šta imam i šta znam, da se ovaj slučaj konačno završi i ubice odgovaraju, a ima ih više. I o ovome slučaju se više ne zelim oglašavati, sada radi novi pošteni tužilac Ćazim Hasanspahić i istraga je krenula ispočetka, rekao je Stojnić.

(Oslobođenje.ba)   

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...