ALIJA BUDNJO I MURIZ MEMIĆ OČI U OČI: "Ja ne znam odkud ti u ovome nakon pet godina. Tražio sam od tebe pomoć, NISI MI POMOGAO…"

Alija Budnjo počeo je razgovor mirnim tonom.

  • Društvo

  • 13. Feb. 2021  13. Feb. 2021

  • 6

Nakon pet godina večeras su se sastali Muriz Memić i Alija Budnjo na Face TV.

Alija Budnjo počeo je razgovor mirnim tonom:

“Vidite nešto ja nemam čega da se plašim šta god treba stojim na raspolaganju Murizu Memiću, ništa ne tajim i ništa ne krijem. Ja porodicu Memić znam više od 30 godina, ne znam otkud ovo da se desilo. Ja uvažavam Muriza suosjećam se sa njim, što god mogu pomoći dajem se njemu na raspolaganje. Htio sam ga zvati, ali mi sin nije dao, govorio je ‘nemoj babo nije tebe pominjao’. Meni je Muriz drag kao čovjek, znao sam i Dženana. Ne bježim ni od čega. Ne volim laži da se iznose, vrijeđa me to.”

“Ja moram reći lijepe riječi i tako ćemo pričati. U mene babo bio domaćin ja sam iz domaćinske kuće”, odgovorio je Memić.

“Ja ne znam odkud ti u ovome nakon pet godina Budnjo. Sad mi se mnogi javljaju kad se vidjelo da državno tužilaštvo radi. Tražio sam od tebe pomoć došao kod tebe, rekao sam ti ‘Alija pomozi mi vidi šta mi rade, zovi Bakira, zovi nekoga, piše pressmedia.

Jedini si čovjek koji mi nije ušao u kuću. Pet hiljada ljudi mi je došlo, ti nisi. Od vas sa Ilidže niko ni Senaid, ni ti, ni Prevljak, niko mi pomogao nije. Niko od vas koji važite za velike ljude na ilidži. Razumio me samo Feraget i pomagao me”, rekao je Muriz.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...