JUTARNJA DRAMA U BANJOJ LUCI: Nakon masovne tučnjave, policija uhapsila četiri osobe, Hitna pomoć imala pune ruke posla...

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

  • Hronika

  • 16. Feb. 2021  16. Feb. 2021

  • 0

Pripadnici banjalučke Policijske uprave zadržali su četiri migranta zbog sumnje da su učestvovala u tučnjavi više osoba u Banjoj Luci.

Pripadnici banjalučke Policijske uprave noćas su u 2.30 sati u ulici Braće Podgornika uočili tučnjavu migranata, saopšteno je iz ove uprave.

Policajci su spriječili daljnji sukob te zadržali po jednog migranta iz Iraka i Sirije te dva iz Maroka. Ovim osobama ukazana je ljekarska pomoć u Službi hitne medicinske pomoći.

U toku je potraga za ostalim osobama koje su učestvovale u tučnjavi, kao i utvrđivanje svih činjenica i okolnosti. O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...