"KAD ZAVRŠIM S NJIM, OPET ĆE PRODAVATI PAPRIKE": Halid Muslimović u velikim problemima, bivša djevojka najavila da ide do kraja

Osnovni sud u Banjoj Luci osudio je Halida Muslimovića u krivičnom postupku na kaznu od ukupno 1.200 konvertibilnih maraka zbog nanošenja tjelesnih povreda i ugrožavanja sigurnosti bivše ljubavnice Sonje Bašić.

  • Društvo

  • 17. Feb. 2021  17. Feb. 2021

  • 2

I dok Muslimović sprema žalbu na presudu prema kojoj treba da plati Bašićevoj, ni ona ne sjedi skrštenih ruku i najavljuje svoje daljnje korake.

alt

– Ko je Halid? Aha, to je onaj osuđeni nasilnik nad ženama u Banjaluci, isti Halid koji je osuđen pred Western Unionom u Americi kao prevarant, onaj koji je osuđen u Prijedoru da mora da mi vrati dug od 78.000 eura. To je taj Halid! Sud i pravda se pobjeđuju dokazima, a ne klevetama. Ja mu preporučujem da sebi zakupi tezgu na pijaci u Prijedoru i da se slobodno vrati starom zanatu, prodaji paprika na pijaci, jer s ovom mrljom koju ima, neće moći da pjeva ni u jednoj zemlji na svijetu – rekla je Sonja za beogradske medije.

Podsjetimo, Osnovni sud u Banjoj Luci osudio je Halida Muslimovića u krivičnom postupku na kaznu od ukupno 1.200 konvertibilnih maraka zbog nanošenja tjelesnih povreda i ugrožavanja sigurnosti bivše ljubavnice Sonje Bašić. Advokat oštećene Dragan Tolimir potvrdio je za "Kurir" da je presuda donesena u korist Bašićeve.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...