NE LIČI NA SEBE: Slavni pjevač godinama je slamao ženska srca, a danas izgleda neprepoznatljivo…

Ricky je devedesetih bio najpoželjniji neženja za kojim su uzdisale žene širom svijeta, ali je 2010. godine javno priznao da je homoseksualac i slomio brojna srca.

  • Show

  • 18. Feb. 2021  18. Feb. 2021

  • 0

Otkad je na sceni, muzička zvijezda Ricky Martin (49) mami uzdahe brojnih obožavalaca. Sada je napravio drastičnu promjenu imidža.

U posljednje vrijeme na društvenim mrežama dijeli fotografije s izblijedjelom bradom. Na taj se eksperiment odlučio uoči snimanja novog spota u Portoriku.

 24sata

Foto: Instagram

Na jednoj od posljednjih fotografija pozira s Grammyjem koji mu je stigao za album “Pausa”, ali je ta nagrada ostala u sjeni zbog njegovog novog izgleda. Mnogi mu pišu da je neprepoznatljiv.

- Pokrenuo si novi trend - pisali su mu obožavaoci. 

24sata

Foto: Instagram

Ricky je devedesetih bio najpoželjniji neženja za kojim su uzdisale žene širom svijeta, ali je 2010. godine javno priznao da je homoseksualac i slomio brojna srca. 

2019 LACMA Art + Film Gala

Foto: Press Association

Ricky i sirijsko-švedski slikar Jwan u vezi su od 2016. godine, a svoje su zaruke potvrdili krajem 2017. tokom gostovanja u showu voditeljice Ellen DeGeneres. U sretnom su braku i roditelji su četvero djece koje im je na svijet donijela surogat-majka.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...