"MARCA" RASPALILA PO RAKITIĆU: "Ne može se tako igrati, izgledao je kao Barcelona..."

Ivan Rakitić odigrao je prvo poluvrijeme u porazu Seville od Borussije Dortmund od 3:2 u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

  • Sport

  • 18. Feb. 2021  18. Feb. 2021

  • 0

Bivši hrvatski reprezentativac kiksao je kod trećeg gola Nijemaca. Izgubio je loptu na centru i onda je nastala akcija iz koje je sjajni Erling Haland poentirao za 1:3 u 43. minuti.

Trener Julen Lopetegui uveo je Nemanju Gudelja, a Rakitića ostavio u svlačionici.

O igri Sevillinog veznjaka raspisala se "Marca".

"Kod trećeg gola Nijemaca, Rakitić je izgubio fatalnu loptu. Tako se ne igra protiv momčadi koja ima brzinu kao što je ima Dortmund. Spetljao se, Reus mu je ukrao posjed i krenuo nevjerovatnom brzinom prema golu. Haaland je samo odradio ostatak. Lopetegui je na poluvremenu promijenio Rakitića, koji nije mogao dati više, igrao je na nivou na kojoj je jučer igrala Barcelona."

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...