VLADIKA ATANASIJE SE BORI S KORONOM: Iz trebinjske bolnice otkrili u kakvom je stanju umirovljeni episkop zahumsko-hercegovački i primorski

Umirovljeni episkop zahumsko-hercegovački i primorski Atanasije primljen je na liječenje u trebinjsku bolnicu nakon što je testiran na prisustvo koronavirusa i ispoljio izvjesne simptome bolesti, objavljeno je na sajtu Eparhije.

  • Društvo

  • 20. Feb. 2021  20. Feb. 2021

  • 0

Portparol trebinjske bolnice Nikolina Mučibabić, koja predstavnike Eparhije zahumsko-hercegovačke i primorske kontinuirano obavještava o stanju episkopa Atanasija, rekla je da je njegovo stanje stabilno, s urednom saturacijom kiseonika, bez povišene temperature, uz kiseoničku terapiju.

“Prateći zdravstveno stanje episkopa Atanasija, moleći se kako za njega, tako i za sve oboljele, ali i za one koji se o njima staraju i koji ih liječe, Eparhija zahumsko-hercegovačka i primorska ovim putem naročito zahvaljuje osoblju Bolnice Trebinje”, navedeno je jučer na sajtu Eparhije.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...