"BIĆE PROBLEMA U BANJALUCI...": Dodik u panici zbog poteza novog gradonačelnika, sprema osvetu Stanivukoviću!?

Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a, rekao je da će biti problema u Banjoj Luci, jer gradonačelnik Draško Stanivuković ne uvažava gradsku Skupštinu, koja mu služi za iživljavanje, a ne za jedan kvalitetan dogovor i ponaša se kao “neko povrijeđeno dijete”.

  • Politika

  • 20. Feb. 2021  20. Feb. 2021

  • 3

- Ako skupština usvaja budžet, onda se ona pita o tome, gradonačelnik je samo predlagač. Bojimo se da zbog njegove nesposobnosti da nešto učini, ne dođe do zastoja u razvoju grada i zato smo mu ponudili i rekli: `Hajde da se zajedno dogovaramo' – rekao je Dodik.

On je konstatovao da u gradskom budžetu nema sredstava za ono što je gradonačelnik obećavao da će uraditi.

Dodik je dodao da opozicija živi na priči o pobjedi njihovog kandidata za gradonačelnika u Banjoj Luci, koja je dosta špekulativna, te je naveo da je SNSD u ovom gradu pokrenuo niz promjena.

On je podsjetio da je napravljen novi Gradski odbor, čiji je predsjednik Vlado Đajić.

– Oni (opozicija) su isti dan po imenovanju Đajića radili neko brzinsko telefonsko ispitivanje sa pitanjem za koga bi građani glasali kada bi danas bili izbori i 60 odsto ih se izjasnilo da bi glasali za Đajića – rekao je Dodik.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...